Despre Noi

Despre Noi

Salutări! Noi suntem 247PRODUCTION, ajutorul tău de nădejde în promovarea indoor și outdoor! Am pus bazele afacerii noastre într-o perioadă în care productia publicitara nu era un concept atât de cunoscut în România și am crescut în vârstă și experiență odată cu oamenii care au decis să ne acorde votul lor de încredere și să apeleze la serviciile noastre. Acum, dupa ani de zile în care am reușit să creștem împreună cu clienții nostrii, reușim să oferim cele mai bune soluții pentru promovarea afacerilor de mici și mari dimensiuni.
slide-8.jpg
Am învățat principiile de bază ale societății noastre, știm să recunoaștem nevoile clienților, motiv pentru care astăzi ne putem considera un partener de încredere. La noi nu primești doar materialele publicitare solicitate, ci și o mulțime de sfaturi și idei ingenioase, care să ajute la o mai bună expunere a afacerii tale.

Echipa noastră este formată din oameni tineri, dornici să ofere tot ce au mai bun pentru afacerea ta! Suntem comunicativi și ingenioși când vine vorba de realizarea produselor specifice industriei de producție publicitară. Ne asigurăm că vei primi acel gen de promovare pe care ți-o dorești, dar care să fie optimizată conform cerințelor societății actuale.
img-20170707-wa0005.jpg

Misiunea noastra este să oferim cea mai atractivă, convenabilă și rapidă metodă de promovare pentru afacerea ta! Avem o gamă largă de servicii si produse dintre care poți alege. Îți garantăm că putem face față oricărui tip de provocări, când vine vorba de promovarea cu succes a afacerii tale.

Contact

Str. Rosu Nicolae nr. 42
Sector 3, București

0720.535.108 / 0722.232.779

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.