fbpx

Bun venit la 247PRODUCTION! Dacă ai ajuns la noi înseamnă că ai un obiectiv clar: dorești promovarea business-ului, a brand-ului tău. Obiectivul nostru: să îți oferim ce îți dorești. Și ceva în plus. Iar bonusul nu e deloc de neglijat pentru că venim cu acele propuneri care asigură vizibilitate, originalitate, creativitate, adaptabilitate.

Întreg procesul începe cu o sesiune de brainstorming, pornim de la brief-ul tău, de la ideea pe care o ai și pe baza căreia vrei să construiești. Sigur, ideea ta e cea mai importantă, e baza. Noi adăugăm viziune ideii tale! Și doar așa ajungem să furnizăm soluțiile care pun lumina reflectoarelor pe brand-ul tău! Îl facem vedetă. ÎMPREUNĂ!

Fie că vorbim de promovare outdoor, fie că vorbim de promovare indoor, avem o gamă de servicii cu acoperire largă: realizarea de casete luminoase, standuri promoționale, standuri expoziționale, decoruri de magazine, decoruri auto, proiecte speciale, bannere, stickere, postere. Și lista poate și va și continua pentru că suntem în permanentă evoluție și în permanentă conexiune cu cerințele.

Îți spuneam de bonus. Parte din bonus e și faptul că îți apreciem unicitatea, iar felul prin care ne manifestăm această apreciere o reprezintă soluțiile particulare. Oamenii care au ajuns în atelierul nostru sunt atât de diferiți! La fel și brand-urile pe care le reprezintă! Drept urmare, diversitatea o răsplătim cu idei și propuneri particulare, concepute special pentru fiecare în parte.

Suntem atât de hotărâți, determinați să oferim ce trebuie! Practic, prin fiecare proiect nu promovăm doar business-ul tău, ci ne promovăm atât de bine, atât de vizibil, pe noi! Motiv suficient ca interesul pentru atingerea perfecțiunii să fie total.

× Vrei mai multe detalii?